RSG SnowCamp / sinds 1985

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar h.hageman @ rsg-enkhuizen.nl

WAT HEB JE ALLEMAAL NODIG

WAT HEB JE ALLEMAAL NODIG
24/03/2014 admin

MATERIAAL

HUURMATERIAAL
Ben je niet in het bezit van eigen ski- of snowboard materiaal dan is dit geen probleem. Na aankomst met de bus in Königsleiten is er de eerste dag gelegenheid om materiaal (zoals afgesproken op eigen kosten) te huren.

EIGEN MATERIAAL
Heb je wel eigen ski’s, een snowboard of ski- of snowboardschoenen dan kan je deze meenemen in de bus. Laat dan -voordat we naar Oostenrijk gaan- je materiaal goed controleren. Laat je bindingen door een sportwinkel afstellen. Skiën of snowboarden is niet gevaarlijk maar je materiaal moet (net als bij andere sporten) wel in orde zijn.

KLEDING

SKIKLEDING
Je moet er goed uitzien en vooral lekker warm blijven. In iedere sportzaak is goede en niet al te dure kleding te koop. Daarnaast zijn handschoenen erg belangrijk en niet te vergeten: een goede zonnebril en zonnebrand MOET. We zijn de hele dag buiten, en met een beetje geluk ook nog in de volle zon. Er goed uitzien hou je dan niet meer tegen.

HELM EN MUTS
In Oostenrijk kan dagen achtereen de zon schijnen, maar soms is het venijnig koud. Hals, voorhoofd en oren zijn de plekken die het eerst pijn gaan doen bij hevige kou. Tijdens het skiën houdt de helm de kou tegen. Naar de Spar mag je helm af, dan is een lekkere muts een uitkomst.

WANDELSCHOENEN 
Zorg dat je stevige wandelschoenen meeneemt. Sneeuwlaarzen en moonboots zijn comfortabel in de sneeuw, maar nemen veel bagageruimte in beslag. Hoge wandel- en/of bergschoenen met stevige zolen zijn uitermate geschikt om in de sneeuw te lopen en in de bus te dragen.

DOCUMENTEN

GRENSDOCUMENTEN
Voor Duitsland en Oostenrijk is een geldig paspoort of ID noodzakelijk. Het is ook verplicht om je zietekosten verzekeringpasje mee te nemen.

VERZEKERING
In samenwerking met Commandeur en Dammes uit Zwaag, kunnen we een goede reisverzekering aanbieden. Deze reisverzekering is inclusief bagage en aanvullende wintersport, maar exclusief dekking voor geld.

LEER SKIËN BINNEN EEN WEEK
LEER SKIËN BINNEN EEN WEEK

Als wintersport nieuw voor je is dan is het SnowCamp DE manier om kennis te maken. Naast skiles wordt er ook snowboardles gegeven.

LET’S BOARD
LET’S BOARD

Zowel voor het snowboarden als het skiën geldt dat je je binnen een week al een hele crack voelt.

WAT HEB JE ALLEMAAL NODIG
WAT HEB JE ALLEMAAL NODIG

Hoe zit het met het materiaal én de kleding die je nodig hebt om te kunnen skiën of snowboarden?

HÉT RSGSNOWCAMP

Het RSG SnowCamp bestaat uit veel L.O.L, skiën en snowboarden. WinterSPORT onder leiding van ski- en snowboardleraren.

INSTA