RSG SnowCamp / sinds 1985

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar h.hageman @ rsg-enkhuizen.nl

RSG NIEUWJAARSREIS 17/18

NIEUWJAARSREIS / 30 DEC 2017 tm 6 JAN 2018

RSG SNOWCAMP / DECEMBER 2016

HET LEUKSTE SNOWCAMP
Ook dit schooljaar organiseren we weer het RSG Snow Camp. Zoals de naam al zegt een snowcamp speciaal georganiseerd voor de leerlingen van de RSG Enkhuizen. Je maakt kennis met de wintersport en als dat niet meer nodig is gaan we een echte pro van je maken. De reis wordt in de kerst- en voorjaarsvakantie georganiseerd, zodat er dan geen schooldagen opgenomen hoeven te worden. Deze reis is geen schoolactiviteit, wel berust de leiding bij de docenten.

BEGELEIDING
Het team begeleiders bestaat uit de volgende leraren; Harry en Rens.

SPORTVAKANTIE
Het RSGSnowcamp is een echte sportvakantie. Op reis gaan met een grote groep schoolmatties geeft natuurlijk een extra dimensie aan de toch al spectaculaire skisport. Iedereen heeft zich dan ook wel aan een paar regels te houden, die moeten voorkomen dat we niet te vermoeid op de piste komen. Echter, bij het maken van het programma hebben we de factor gezelligheid niet uit het oog verloren.

Verder zal het SnowCamp, behalve veel lol, in het teken staan van heel veel skiën en boarden. Dit alles gebeurt onder leiding van skileraren. Vrij skiën of snowboarden is er dus niet bij.

PRAKTISCHE INFORMATIE

KOSTEN 
De kosten voor het RSGsnowcamp 17/18 bedragen 635,00 Euro.
De reissom is inclusief
_ Vervoer per luxe touringcar
_ Zeven dagen skipas
_ Zes dagen ski- of snowboardles.
De reissom is exclusief (prijzen onder voorbehoud)
_ Huur materiaal / Ski’s, skischoenen ± 80,00 Euro per week / Helm ± 15,00 Euro per week / Snowboardset 15,00 Euro per dag
Huur materiaal te voldoen in Oostenrijk
_ Annuleringsverzekering 25,00 Euro per week
_ Reisverzekering 30,00 Euro per week
Nadere informatie over de voorlichtingsavond, exacte reistijden etc. wordt via een bevestigingsmail rechtstreeks naar de deelnemers verzonden.

VERZEKERING
In samenwerking met Commandeur en Dammes uit Zwaag, kunnen we een goede reisverzekering aanbieden. Deze reisverzekering is inclusief bagage en aanvullende wintersport, maar exclusief dekking voor geld.

AANMELDEN

AANMELDEN
Je kan je voor dit SnowCamp  aanmelden via het inschrijfformulier op deze site. Wil je meer informatie stuur dan een mail naar  h.hageman @ rsg-enkhuizen.nl
Nadere informatie over de voorlichtingsavond, exacte reistijden etc. wordt via een bevestigingsmail rechtstreeks naar de deelnemers verzonden.

LEER SKIËN IN EEN WEEK
LEER SKIËN IN EEN WEEK

Als wintersport nieuw voor je is dan is het SnowCamp DE manier om kennis te maken. Naast skiles wordt er…

LET’S BOARD
LET’S BOARD

Zowel voor het snowboarden als het skiën geldt dat je je binnen een week al een hele crack voelt.

WAT HEB JE ALLEMAAL NODIG
WAT HEB JE ALLEMAAL NODIG

Hoe zit het met het materiaal én de kleding die je nodig hebt om te kunnen skiën of snowboarden?

HÉT RSGSNOWCAMP

Het RSG SnowCamp is een week met veel L.O.L, skiën en snowboarden. WinterSPORT onder leiding van ski- en snowboardleraren.

INSTA